FlexOffiZ https://www.flexoffiz.nl Volledig ingerichte kantoorruimte met flexibele huurtermijn Fri, 13 Mar 2020 13:22:14 +0000 nl hourly 1 https://wordpress.org/?v=5.4 https://www.flexoffiz.nl/wp-content/uploads/2018/09/cropped-FlexOffiZ_Favicon-1-32x32.jpg FlexOffiZ https://www.flexoffiz.nl 32 32 Houd je bedrijf weerbaar tijdens corona crisis https://www.flexoffiz.nl/2020/03/13/houd-je-bedrijf-weerbaar/ Fri, 13 Mar 2020 13:14:00 +0000 https://www.flexoffiz.nl/?p=2340 Het bericht Houd je bedrijf weerbaar tijdens corona crisis verscheen eerst op FlexOffiZ.

]]>

Het corona-virus houdt de gemoederen bezig en vraagt om creativiteit van alle ondernemers. Wij hebben hieronder enkele tips op een rijtje gezet die kunnen helpen je bedrijf weerbaar te maken en te houden. Samen met FlexOffiZ knok je jouw onderneming door de crisis heen!

Houd je bedrijf weerbaar tijdens de Corona crisis met deze 5 Tips!

1. Zorg dat je veilig en op de hoogte bent
Volg officiële en betrouwbare bronnen zoals het RIVM zodat je snel kunt reageren op veranderingen voor jou of jouw klanten.

2. Houd contact met je klanten
Deel proactief met je klanten via email en social media.
Je kunt delen welke maatregelen je neemt om je locatie of producten veilig te houden of hoe je omgaat met vragen van klanten als je verwacht dat leveringen vertraagd zijn.

3. Organiseer online evenementen
Als je geplande evenementen moet uitstellen of annuleren vanwege de uitbraak van het virus, bied je klanten dan meteen een online webinar aan op hun telefoon of organiseer live-sessies via sociale kanalen zoals Facebooken Instagram.

4. Maak een plan voor je klantenservice
Bereid je voor op vragen en verzoeken van klanten, zodat je snel kunt reageren en transparant kunt zijn in deze moeilijke tijden. Overweeg om sjablonen op te stellen voor je e-mails of stel expres-antwoorden in met informatie waar je klanten waarschijnlijk naar op zoek zijn. Leg gratis en in real time contact met je klanten via chat-berichten op Instagram, DirectMessenger of door een WhatsApp Business-profiel te maken.

5. Stel een lijst met veel gestelde vragen op
Maak een lijst met antwoorden op vragen die je klanten waarschijnlijk zullen stellen. Geef zo veel mogelijk informatie en stel je klanten gerust in je antwoorden. 

Bron: https://www.facebook.com/business/boost/resource

Lizetta van Coevorden

Lizetta van Coevorden

Het bericht Houd je bedrijf weerbaar tijdens corona crisis verscheen eerst op FlexOffiZ.

]]>
FlexOffiZ opent een 2e vestiging in Amersfoort https://www.flexoffiz.nl/2019/09/25/kantoorruimte-amersfoort/ Wed, 25 Sep 2019 14:13:14 +0000 https://www.flexoffiz.nl/?p=2040 Het bericht FlexOffiZ opent een 2e vestiging in Amersfoort verscheen eerst op FlexOffiZ.

]]>

Het aanbod van FlexOffiZ is ook flexibel: zo komen er met regelmaat nieuwe vestigingen bij. Wij proberen op die manier het aanbod zo goed mogelijk te matchen met de behoefte in de markt. Nu met nieuwe kantoorruimte Amersfoort.

Kantoorruimte Amersfoort: FlexOffiZ opent 2e vestiging

Opening op 27 september 2019

FlexOffiZ heeft sinds kort een tweede vestiging geopend aan de Hardwareweg (12 )om aan de toenemende vraag naar flexibele kantoorruimte in de regio Amersfoort te kunnen voldoen. De 1e vestiging aan de Databankweg opende 5 jaar geleden al haar deuren, daardoor is het bedrijfsleven in Amersfoort FlexOffiZ welbekend.   

Bedrijventerrein De Hoef

Het nieuwe businesscenter is gelegen aan de Hardwareweg op bedrijventerrein De Hoef-West. Hier komen wonen, werken, leren en ontspannen samen. Op dit uitstekend bereikbare bedrijventerrein is een diversiteit aan bedrijven te vinden. Het heeft ook een representatieve mix aan panden en architectuur.

Bereikbaarheid

Station Amersfoort Schothorst ligt op 10 minuten loopafstand. Je bent met de auto ook zo op de A1 en de A28. Er zijn voldoende parkeerplekken op het terrein beschikbaar

Maandelijks opzegbaar en niet duur!

Bij FlexOffiZ kunnen startende ondernemers zoals zzp’ers en mkb’ers op flexibele basis een kantoor huren. Dit is al mogelijk vanaf € 310,00 per maand. FlexOffiZ werkt met maandelijkse contracten en all-inclusive prijzen. Zo zit je nooit ergens lang aan vast.  Ben je op zoek naar grotere metrages? Ook hiervoor kan je bij FlexOffiZ terecht!

Informatie over het huren van kantoorruimte

Wilt u meer informatie over het huren van kantoorruimte Amersfoort? Neem dan contact op met FlexOffiZ 020-5720135 of kijk op www.flexoffiz.nl

Over FlexOffiZ

FlexOffiZ is een kantooraanbieder van flexibele kantoorruimte. In 2012 is FlexOffiZ ontstaan vanuit Annexum BV om te kunnen voorzien in de groeiende behoefte om op een flexibele manier kantoorruimte te kunnen huren en doeltreffende oplossingen te kunnen aanbieden voor het leegstand probleem in Nederland.

Lizetta van Coevorden

Lizetta van Coevorden

Eveline van Daal

Eveline van Daal

Het bericht FlexOffiZ opent een 2e vestiging in Amersfoort verscheen eerst op FlexOffiZ.

]]>
FlexOffiZ opent in Breda https://www.flexoffiz.nl/2019/08/08/kantoorruimte-breda/ Thu, 08 Aug 2019 11:37:02 +0000 https://www.flexoffiz.nl/?p=1767 Het bericht FlexOffiZ opent in Breda verscheen eerst op FlexOffiZ.

]]>

Het aanbod van FlexOffiZ is ook flexibel: zo komen er met regelmaat nieuwe vestigingen bij. Wij proberen op die manier het aanbod zo goed mogelijk te matchen met de behoefte in de markt. Nu met een toevoeging in de regio Breda.

FlexOffiZ start met verhuur van kantoorruimte in Breda

Opening op 14 augustus 2019

Half augustus opent FlexOffiZ een nieuw business center aan de Hooilaan 1 in Breda. Deze zichtlocatie ligt aan de Noordelijke Randweg, nabij uitvalswegen en openbaar vervoer. Parkeren kan op het eigen terrein. Dit is een ideale locatie voor de startende ondernemer die nu nog aan de keukentafel zit te werken en een niet al te groot budget heeft. Met de opening van de vestiging in Breda telt FlexOffiZ veertien vestigingen door heel Nederland.

Maandelijks opzegbaar

FlexOffiZ werkt met flexibele contracten die maandelijks opzegbaar zijn. De kantoren zijn gemeubileerd en beschikken over wifi en de vergaderruimte is gratis te gebruiken voor de huurders. Ben je op zoek naar grotere metrages? Ook hiervoor kan je bij FlexOffiZ terecht

Informatie over het huren van kantoorruimte

Wil je meer informatie over het huren van kantoorruimte aan de Hooilaan 1 in Breda? Neem dan contact op met FlexOffiZ, bel 020 572 0135 of kijk op www.flexoffiz.nl. U kunt ook eenvoudig een belichting inplannen op een moment dat u het beste uitkomt.

Over FlexOffiZ

FlexOffiZ is een kantooraanbieder van flexibele kantoorruimte. In 2012 is FlexOffiZ ontstaan vanuit Annexum BV om te kunnen voorzien in de groeiende behoefte om op een flexibele manier kantoorruimte te kunnen huren en doeltreffende oplossingen te kunnen aanbieden voor het leegstand probleem in Nederland.

Lizetta van Coevorden

Lizetta van Coevorden

Eveline van Daal

Eveline van Daal

Het bericht FlexOffiZ opent in Breda verscheen eerst op FlexOffiZ.

]]>
Transformatie van uw bedrijfspand een lang proces? https://www.flexoffiz.nl/2019/05/03/transformatie/ Fri, 03 May 2019 10:22:14 +0000 https://www.flexoffiz.nl/?p=1562 Kampt u met leegstand? Wacht uw pand op transformatie? FlexOffiZ biedt dan de oplossing! Met 14 vestigingen door heel Nederland zorgt zij ervoor dat uw pand weer snel verhuurd is. Op tijdelijk of langdurige termijn! Daarbij ontzorgt FlexOffiZ de eigenaar volledig.

Het bericht Transformatie van uw bedrijfspand een lang proces? verscheen eerst op FlexOffiZ.

]]>

Leegstandskosten zijn vanaf nu verledentijd!

FlexOffiZ telt momenteel 14 vestigingen door heel Nederland en daarbij wordt de eigenaar volledig ontzorgd. Leegstand of wachten op transformatie is geen probleem meer want FlexOffiZ staat in de top 10 van alle businesscenters en neemt FlexOffiZ daarbij alle taken die bij het runnen van een businesscenter horen volledig uit handen.

“Tijdelijke of langdurig? U bepaalt!”

 • Kortlopende samenwerking
  Samenwerken kan op tijdelijke basis omdat het pand op transformatie wacht of op die single tenant en in die tijd verhuurt FlexOffiZ uw pand aan startende ondernemers. Hierdoor is er gelijk dynamiek in het pand en trekken de zittende huurders weer andere huurders aan. Mogelijk zelfs die single tenant waar u al zo lang naar zoekt en… het pand verloedert niet en behoudt zijn waarde.
 • Langlopende samenwerking
  Of u gaat een samenwerking aan voor langere termijn, gewoon omdat u graag levendigheid in uw pand wil en niet afhankelijk wil zijn van één huurder (risicospreiding). Wist u dat FlexOffiZ ook kan besluiten om zelf vaste huurder te worden? Dan slaat u dus 2 vliegen in 1 klap! Bovendien zijn de contracten maandelijks opzegbaar dus u zit nooit lang aan ons vast als u andere plannen heeft.


“Met maandelijks
opzegbare contracten zit u nooit lang aan ons vast”

 

Waarom FlexOffiZ?

 • Direct rendement
 • Geen leegstandskosten
 • Dynamiek en levendigheid trekt nieuwe huurders
 • Geen omkijken meer naar verhuur
 • Maandelijks opzegbaar

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem dan direct contact met ons op!

Lizetta van Coevorden

Lizetta van Coevorden

Eveline van Daal

Eveline van Daal

Het bericht Transformatie van uw bedrijfspand een lang proces? verscheen eerst op FlexOffiZ.

]]>
FlexOffiZ opent in Reeuwijk https://www.flexoffiz.nl/2019/04/09/kantoorruimte-reeuwijk/ Tue, 09 Apr 2019 12:10:55 +0000 https://www.flexoffiz.nl/?p=1521 Het bericht FlexOffiZ opent in Reeuwijk verscheen eerst op FlexOffiZ.

]]>

Het aanbod van FlexOffiZ is ook flexibel: zo komen er met regelmaat nieuwe vestigingen bij. Wij proberen op die manier het aanbod zo goed mogelijk te matchen met de behoefte in de markt. Nu met een toevoeging in ‘t Groene Hart.

FlexOffiZ start met verhuur van kantoorruimte in Reeuwijk

Opening op 1 april 2019

FlexOffiZ heeft er een nieuwe vestiging bij FlexOffiz Reeuwijk. Direct gelegen aan de A12 is dit de meest centrale locatie in de Randstad. Kantoorruimte Reeuwijk ligt op een multi functioneel complex waar ruimte is voor kantoren, winkels en ondersteunende horeca. Door de directe ligging aan de A12 is bereikbaarheid perfect en er is ruim voldoende parkeergelegenheid. Kom je met het openbaarvervoer? De bus stopt voor de deur!

Maandelijks opzegbaar en niet duur!

Bij FlexOffiZ kunnen startende ondernemers zoals zzp’ers en mkb’ers op flexibele basis een kantoor huren. Dit is al mogelijk vanaf € 300,00 per maand, bovendien werkt FlexOffiZ met contracten die maandelijks opzegbaar zijn. Zo zit je nergens aan vast of ben je op zoek naar grotere metrages? Ook hiervoor kan je bij FlexOffiZ terecht!

Cappuccino en tosti’s en evenementen

Gelijktijdig zal ook horeca ondernemer Dryve Market zich op de Reeuwijkse Poort vestigen. Hier kun je  een heerlijke cappuccino drinken of een broodje eten tijdens de lunch. Maar ook voor het cateren van een zakelijke bijeenkomst of het hosten van een personeelsfeest kan je bij Dryve Market terecht.

Heerlijk suppen op de Reeuwijkse Plassen

Naast het werken wil je natuurlijk ook ontspannen. Ook dat kan in de directe omgeving bijvoorbeeld bij sportcentrum Doets of lekker suppen aan de Reeuwijkse Plassen. Wat wil je als ondernemer nog meer!

Informatie over het huren van kantoorruimte

Enthousiast?  Meer informatie over kantoorruimte in Reeuwijk? Plan dan hier uw bezichtiging of neem  contact op. 

 

Lizetta van Coevorden

Lizetta van Coevorden

Eveline van Daal

Eveline van Daal

Het bericht FlexOffiZ opent in Reeuwijk verscheen eerst op FlexOffiZ.

]]>
Kantooreigenaren verschuiven leegstandsrisico’s naar flexaanbieders https://www.flexoffiz.nl/2019/04/04/kantooreigenaren/ Thu, 04 Apr 2019 12:08:46 +0000 https://www.flexoffiz.nl/?p=1472 Het bericht Kantooreigenaren verschuiven leegstandsrisico’s naar flexaanbieders verscheen eerst op FlexOffiZ.

]]>

Onderstaan bericht van ons moederbedrijf Annexum Invest verscheen eerder op de website Annexum Invest en delen wij graag met u.

Leegstand daalt

Het gaat de goede kant op met de kantorenmarkt: de landelijke leegstand daalt en op sommige locaties is er zelfs sprake van (kwalitatieve) krapte. Je volledig tegen een toekomstige crisis weren kun je nooit, toch denk ik dat een deel van de vastgoedeigenaren er bij een volgende crisis beter vanaf komt. Er is namelijk een groep opgestaan die het leegstandsrisico deels heeft overgenomen én beter op kan vangen: de aanbieders van flexantoren. Flexkantoren hebben de laatste jaren een enorme opmars gemaakt. Ze kennen aantrekkelijke huurcontracten richting bedrijven – niet per se qua huurprijs, maar wel qua huurperioden, opzegtermijnen en kantooroppervlakte. Ze maken de drempel lager om te huren. Ook maken ze het makkelijker voor gebruikers te groeien of te krimpen.

Steeds passende kantoorruimte

FlexOffiZ is een vernieuwend flexibel kantorenconcept waarbij volledig ingerichte werkplekken met aanvullende services worden aangeboden voor een all-in prijs aan starters, zzp-ers en andere professionals. Enerzijds dus flexibiliteit in de vorm van per maand opzegbare huurovereenkomsten en anderzijds flexibiliteit door altijd ruimte aan te bieden naar behoefte, als ware het een flexibele schil. FlexOffiZ, de flexibele kantoorverhuurformule van de Amsterdamse aanbieder van vastgoedbeleggingsfondsen Annexum, is in 2013 geheel verzelfstandigd.

Lees hier het volledige bericht.

Lizetta van Coevorden

Lizetta van Coevorden

Eveline van Daal

Eveline van Daal

Het bericht Kantooreigenaren verschuiven leegstandsrisico’s naar flexaanbieders verscheen eerst op FlexOffiZ.

]]>
FlexOffiZ heeft een nieuwe website https://www.flexoffiz.nl/2019/02/20/flexoffiz-heeft-een-nieuwe-website/ Wed, 20 Feb 2019 12:24:41 +0000 https://www.flexoffiz.nl/?p=1255 Het bericht FlexOffiZ heeft een nieuwe website verscheen eerst op FlexOffiZ.

]]>

Afgelopen week heeft FlexOffiZ haar nieuwe website gelanceerd. Na 7 jaar werd het de hoogste tijd voor iets nieuws. De oude website was inmiddels erg verouderd en bovendien heel traag geworden.

Vindt nu supersnel jouw nieuwe kantoor

De nieuwe website heeft een eigentijdse, frisse uitstaling en is lekker snel.  Met een paar muisklikken vind je direct alle informatie over huren bij FlexOffiZ en plan je ook direct een bezichtiging. Ook de pandeigenaar die met FlexOffiZ wil samenwerken vindt snel waar hij zijn pand kan aanmelden.

De website is gemaakt door Eric Cornelissen van Cornelissen.Marketing uit Bussum. Eric is al jarenlang de vaste marketingadviseur van FlexOffiZ. Eric heeft een IT achtergrond waardoor hij als geen ander de perfecte mix van technologie en marketing kan bieden. ‘Eric heeft niet alleen verstand van zaken maar is ook zo betrokken bij FlexOffiZ, waardoor hij inmiddels meer als een collega gezien wordt dan een zakenrelatie’, ‘We zijn super trots op onze nieuwe website!’, aldus Eveline en Lizetta van FlexOffiZ.

Ben jij ook blij met onze nieuwe website?

Heb je de website bekeken en ken jij iemand die op zoek is naar kantoorruimte met een flexibel contract? Attendeer deze persoon dan op onze website. Tag die persoon dan op één van onze social media kanalen. Voor iedere vijfde tagger hebben wij een leuke attentie.

Eveline van Daal

Eveline van Daal

Lizetta van Coevorden

Lizetta van Coevorden

Het bericht FlexOffiZ heeft een nieuwe website verscheen eerst op FlexOffiZ.

]]>
Scoor bij ons je rendement https://www.flexoffiz.nl/2018/12/06/scoor-bij-ons-je-rendement/ Thu, 06 Dec 2018 10:15:13 +0000 http://dev.flexoffiz.nl/?p=1 Het bericht Scoor bij ons je rendement verscheen eerst op FlexOffiZ.

]]>

Staat jouw pand, voor een deel, of volledig leeg? FlexOffiZ zorgt direct voor huurders en rendement! FlexOffiZ is een flexibel kantoorconcept met 12 vestigingen door heel Nederland. Wij ontzorgen volledig bij de verhuur en nemen alle commerciële-, financiële- en administratieve taken uit handen.

Leegstandskosten zijn vanaf nu verleden tijd!

Samenwerken kan op verschillende manieren; op tijdelijke basis (tot die ene grote huurder is gevonden) of op langere termijn, gewoon omdat je graag dynamiek in je pand wilt en niet afhankelijk wil zijn van één huurder (risicospreiding).

“Met maandelijks opzegbare contracten zit je nooit lang aan ons vast”.

FlexOffiZ werkt met huurcontracten die maandelijks opzegbaar zijn. Hierdoor houd je de regie in eigen hand en dat is prettig.

Waarom FlexOffiZ?

 • Direct rendement
 • Geen leegstandskosten
 • Pand is direct meer waard
 • Pand is verzekerd
 • Dynamiek en levendigheid trekt nieuwe huurders
 • Geen omkijken meer naar verhuur
 • Maandelijks opzegbaar
 • Ontzorgt!

Wil jij samenwerken met FlexOffiZ?

Ben jij of ken jij een eigenaar die kampt met leegstand, dan maken wij graag geheel vrijblijvend een afspraak. FlexOffiZ werkt op basis van een managementovereenkomst maar is ook geïnteresseerd om na een proefperiode zelf te gaan huren. De mogelijkheden bespreken we graag!

Eveline van Daal

Eveline van Daal

Eveline van Daal
Eveline is de Manager van FlexOffiZ. Zij zorgt voor alles! Vooral dat jij als ondernemer, fijn kan ondernemen! Ook als je eigenaar bent van een pand en je wenst daar graag meer omzet uit te halen, kan Eveline je helpen. Ben je benieuwd wat zij in jouw specifieke situatie kan betekenen? Neem dan gerust contact op met haar via 06-28249872, 020-5720152 of eveline.vandaal@flexoffiz.nl.

Volg ons actuele aanbod!

Het bericht Scoor bij ons je rendement verscheen eerst op FlexOffiZ.

]]>
Heropening FlexOffiZ Zwolle (Persbericht) https://www.flexoffiz.nl/2018/11/06/heropening-flexoffiz-zwolle/ Tue, 06 Nov 2018 09:50:36 +0000 http://dev.flexoffiz.nl/?p=1012 Het bericht Heropening FlexOffiZ Zwolle (Persbericht) verscheen eerst op FlexOffiZ.

]]>

FlexOffiZ heeft momenteel 12 vestigingen door heel Nederland en verhuurt kant en klare kantoorruimte aan (startende) ondernemers, tegen scherpe tarieven en met flexibele opzegtermijnen (1 maand). Juist door deze flexibiliteit is FlexOffiZ erg geliefd bij ondernemers.

Heropening FlexOffiZ Zwolle

Kantooraanbieder FlexOffiZ heropent op 1 november 2018 haar deuren aan de Rijnlaan 25 in Zwolle. De afgelopen 5 jaar was FlexOffiZ Zwolle gehuisvest aan de Jufferenwal 30 naast de Mediamarkt. Helaas moest FlexOffiZ in juni van dit jaar, plaatsmaken toen de pandeigenaar het hele gebouw verhuurde aan één bedrijf.

De afgelopen maanden heeft FlexOffiZ druk gezocht naar een nieuwe vestiging, dit is nu gelukkig gelukt aan de Rijnlaan 25.

Het pand aan de Rijnlaan is gelegen tegenover winkelcentrum Aa-landen en beschikt over ruime parkeergelegenheid en ligt nabij openbaarvervoer en uitvalswegen. Een eigen kantoor heb je al vanaf €300,– all-inclusive. Eigenlijk is alles wat je nodig hebt om goed te kunnen ondernemen is aanwezig!’ vertelt Eveline van Daal van FlexOffiZ.

Kennismakingsbijeenkomst

Op donderdag 8 november 2018 is er een kennismakingsbijeenkomst.
Geïnteresseerden zijn dan van harte welkom tussen 15:00 uur en 17:00 uur!
Aanmelden kan via info@flexoffiz.nl.

Bekijk de vestiging FlexOffiZ Zwolle online.

Lizetta van Coevorden

Lizetta van Coevorden

Lizetta is je als salesmanager graag van dienst met het vinden van een geschikte kantoorruimte. Of je nou zzp’er of een corporate organisatie bent; Lizetta denkt graag met je mee en neemt daarbij alle zorg uit handen. Neem gerust contact op met haar via 06-29572759, 020-5720153 of lizetta.vancoevorden@flexoffiz.nl.

Volg ons actuele aanbod!

Het bericht Heropening FlexOffiZ Zwolle (Persbericht) verscheen eerst op FlexOffiZ.

]]>