Huren

FlexOffiZ biedt volledig ingerichte kantoorruimte, open werkplek of kantoorverdieping met een flexibele huurtermijn aan door heel Nederland.

Open werkplek

Eigen kantoorruimte

Kantoorverdieping

Steeds passende kantoorruimte

FlexOffiZ biedt 4 verschillende smaken van huur aan.

Virtueel kantoor

Wens je als ondernemer jouw bedrijf in te schrijven op een zakelijk adres. De zakelijke brieven ontvang je dan niet meer op je huisadres. Wel zo fijn om dat te kunnen scheiden. Dat kan al vanaf € 30,00 per maand (excl. BTW).

Open werkplek

Is een afgesloten kantoor niet helemaal jouw ding en wens je snel in contact te komen met andere ondernemers, dan is een “open werkplek” misschien iets voor jou. Vanaf € 175,- per maand (excl. BTW) huur je een eigen werkplek in een open ruimte.

Eigen kantoorruimte

In de meeste gevallen verhuren wij kantoorruimte die je zelf kan afsluiten. Vanaf € 250,- per maand (excl. BTW) is dit al mogelijk. Als huurder ben je ook vrij om je ruimte in te richten zoals jij dat wilt. Je bent tenslotte meer uren aan het werk dan dat je thuis bent. Dus essentieel is dat het een fijne werkruimte is.

Kantoorverdieping

Gaat jouw bedrijf verbouwen of ben je voor een tijdelijk project op zoek naar een hele verdieping om te huren. Ook dan ben je bij FlexOffiZ aan het juiste adres. Voor grote metrages sluiten wij ook flexibele huurcontracten af zodat je tijdelijk een fijne werkplek hebt. Volledig ingericht of met jouw eigen meubilair, alles is mogelijk. Wij maken graag een offerte op maat.

Ons team

Lizetta van Coevorden

Contact via 020-5720153  lizetta.vancoevorden@flexoffiz.nl

Huib Boissevain

Het FlexOffiZ team

FlexOffiZ wordt gerund door Eveline van Daal en Lizetta van Coevorden. Deze twee ondernemende dames hebben jarenlange ervaring in de flexibele kantorenmarkt. Met deze kennis kijken zij net even op een andere manier naar de mogelijkheden dan de traditionele verhuurders en creëren daardoor dagelijks een ‘win-win” situatie.

Huib Boissevain is oprichter en algemeen directeur van FlexOffiZ en auteur van het boek Bouwen aan Rendement. FlexOffiZ is een dochter onderneming van vastgoedbelegger Annexum Invest B.V. opgericht door Huib Boissevain.

FlexOffiZ is een laagdrempelig, plug and play kantoorconcept die aantrekkelijk is door haar transparante, no-nonsense mentaliteit met flexibel opzegtermijn en minimale borggarantie.

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.