Huren

FlexOffiZ biedt volledig ingerichte kantoorruimte, open werkplek of kantoorverdieping met een flexibele huurtermijn aan door heel Nederland.

Virtueel kantoor

Open werkplek

Eigen kantoorruimte

Kantoorverdieping

Steeds passende kantoorruimte

FlexOffiZ biedt 4 verschillende smaken van huur aan.

Virtueel kantoor

Wens je als ondernemer jouw bedrijf in te schrijven op een zakelijk adres. De zakelijke brieven ontvang je dan niet meer op je huisadres. Wel zo fijn om dat te kunnen scheiden. Dat kan al vanaf € 30,00 per maand (excl. BTW).

Open werkplek

Is een afgesloten kantoor niet helemaal jouw ding en wens je snel in contact te komen met andere ondernemers, dan is een “open werkplek” misschien iets voor jou. Vanaf € 175,- per maand (excl. BTW) huur je een eigen werkplek in een open ruimte.

Eigen kantoorruimte

In de meeste gevallen verhuren wij kantoorruimte die je zelf kan afsluiten. Vanaf € 250,- per maand (excl. BTW) is dit al mogelijk. Als huurder ben je ook vrij om je ruimte in te richten zoals jij dat wilt. Je bent tenslotte meer uren aan het werk dan dat je thuis bent. Dus essentieel is dat het een fijne werkruimte is.

Kantoorverdieping

Gaat jouw bedrijf verbouwen of ben je voor een tijdelijk project op zoek naar een hele verdieping om te huren. Ook dan ben je bij FlexOffiZ aan het juiste adres. Voor grote metrages sluiten wij ook flexibele huurcontracten af zodat je tijdelijk een fijne werkplek hebt. Volledig ingericht of met jouw eigen meubilair, alles is mogelijk. Wij maken graag een offerte op maat.

Ons team

Eveline van Daal

Contact via 06-28249872, 020-5720152 of eveline.vandaal@flexoffiz.nl

Lizetta van Coevorden

Contact via 06-29572759, 020-5720153 of lizetta.vancoevorden@flexoffiz.nl

Huib Boissevain

Het FlexOffiZ Team

Eveline van Daal en Lizetta van Coevorden zijn samen eindverantwoordelijke voor FlexOffiZ Nederland B.V. Beide inmiddels alweer (minimaal) 10 jaar werkzaam in de vastgoed sector. Samen zorgen zij ervoor dat bij elke deal 3 partijen gelukkig worden: De Huurder, de pandeigenaar en zij zelf. Dagelijks creëren zij deze “win-win-win” situatie waar ze erg blij van worden.

FlexOffiZ is een laagdrempelig, transparant, plug and play, simpel kantoorconcept die vooral de pandeigenaar ontzorgt bij de verhuur. Daarmee probeert FlexOffiZ een zo hoog mogelijk rendement te genereren op flexibele basis.

Huib Boissevain is oprichter en Algemeen Directeur van FlexOffiZ Nederland B.V. In 2012 is FlexOffiZ opgericht en nog steeds dochteronderneming van de grote vastgoed belegger Annexum.