Kantoorruimte verhuren

Heeft u leegstand in uw kantoorpand? Wenst u uw kantoorruimte te verhuren? FlexOffiZ is dé partij voor het tijdelijk genereren van een positief rendement. Wij komen graag eens kennis met u maken.

Kantoorruimte verhuren

Wij zijn uw kantoordokter!

Kampt u met leegstand? Wij komen graag langs voor een kennismakingsgesprek. Daarna bekijken we samen wat de beste oplossing is in uw geval.

Kantoorruimte verhuren

Ander bestemmingsplan?

Bent u bezig met het transformeren van uw pand naar een andere bestemming? Misschien kan FlexOffiZ in de tussentijd rendement genereren waar u direct mee kan investeren…

Kantoorruimte verhuren

Single tenant!

FlexOffiZ neemt de volgende zaken voor u uit handen en ontzorgt hierbij bijna 100%: verhuur, administratie, facturatie, sales, marketing, relatiebeheer, etc.

Kantoorruimte verhuren

FlexOffiZ zorgt dat de leegstaande kantoorruimte weer gaat renderen door deze te verhuren aan ondernemers die voor korte of langere termijn een compleet ingericht kantoor willen huren.

Waarom verhuren via FlexOffiZ?

  • Wij ontzorgen u in de volgende zaken: alle commerciële-, financiële- en administratieve taken nemen wij voor u uit handen.
  • Wij zijn transparant en duidelijk in ons aanbod en onze communicatie.
  • Wij zijn flexibel opzegbaar: we gaan een management overeenkomst aan van minimaal 6 maanden en daarna hanteren we een opzegtermijn van 3 maanden met u als eigenaar. Dus zodra u toch de gehele vloer wenst te verhuren aan 1 grote partij dan kan dat snel.
  • Wij zullen altijd overwegen om, na een bepaalde tijd, vaste huurder te worden van de eigenaar.
  • Bij succes kunt u er ook voor kiezen om de huurders na 1 jaar samenwerken zelf over te nemen.
  • Wij hebben een groot netwerk in de ZZP en MKB wereld, en weten precies waar de wensen van deze markt liggen.
  • Per kwartaal ontvangt u als eigenaar een rapport over de stand van zaken, niet alleen de huurinkomsten maar ook algemene informatie over aantal leads, klachten huurders, debiteuren, etc.

Lizetta over het verhuren via FlexOffiZ

Ons team

Lizetta van Coevorden

Contact via 020-5720153  lizetta.vancoevorden@flexoffiz.nl

Huib Boissevain

Het FlexOffiZ Team

Lizetta van Coevorden is de eindverantwoordelijke voor FlexOffiZ Nederland B.V. Ze is inmiddels alweer (minimaal) 10 jaar werkzaam in de vastgoed sector. Samen met het FlexOffiZteam zorgt zij ervoor dat bij elke deal 3 partijen gelukkig worden: de huurder, de pandeigenaar en zij zelf. Dagelijks creërt zij deze “win-win-win” situatie waar ze erg blij van wordt.

FlexOffiZ is een laagdrempelig, transparant, plug and play, simpel kantoorconcept die vooral de pandeigenaar ontzorgt bij de verhuur. Daarmee probeert FlexOffiZ een zo hoog mogelijk rendement te genereren op flexibele basis.

Huib Boissevain is oprichter en Algemeen Directeur van FlexOffiZ Nederland B.V. In 2012 is FlexOffiZ opgericht en nog steeds dochteronderneming van de grote vastgoed belegger Annexum.