Over ons

Wij zijn succesvol geworden in het aanbieden en beheren van kantoorruimte mede dankzij de reeds opgedane kennis en het grote netwerk van Annexum anderzijds door continu de behoefte vanuit de markt te blijven volgen en hierop te anticiperen.

Wij verzorgen de perfecte match!

Of je vindt in ons bestaande aanbod de perfecte match of wij zoeken voor jou in ons eigen netwerk naar een oplossing.

Wij houden niet van leegstand

Wij zijn continu actief op zoek naar eigenaren van onroerend goed die met (tijdelijke) leegstand te maken hebben.

Jouw zoektocht eindigt bij ons

Wie zich als ‘zoekende’ aanmeldt houden wij op de hoogte van aanbod. Net zolang als nodig is om aan de behoefte aan een perfecte kantoorruimte met een flexibel contract te voldoen.

Sinds 2012

FlexOffiZ is opgericht in 2012 met het doel om oplossingen te bieden aan vastgoedeigenaren met een leegstandsprobleem en daarmee in te spelen op de groeiende behoefte om op een flexibele manier kantoorruimte te kunnen huren.

FlexOffiZ is ontstaan vanuit de groeiende behoefte aan meer flexibiliteit!

We bieden ondernemers, starters, zzp-ers maar ook grotere organisaties volledig ingerichte werkplekken met aanvullende services voor een all-in prijs. Dit houdt enerzijds flexibiliteit in de vorm van per maand opzegbare huurovereenkomsten en anderzijds flexibiliteit door altijd ruimte aan te bieden naar behoefte, als het ware een flexibele schil.

Visie

Het helpen van serieuze starters en sneller groeiers door het aanbieden van betaalbare kantoorruimte tegen flexibele voorwaarden.

Missie

Wij streven ernaar om de verwachtingen van onze huurders en eigenaren van vestigingen te overtreffen en hun vertrouwen te blijven winnen.

Wat doet FlexOffiZ voor jou?

Samen met jou kijken wij naar jouw behoefte qua kantoorruimte. Het draait om het bij elkaar brengen van jouw wensen en ambities en een geschikte locatie met flexibiliteit in huurtermijn. Wil je een eigen hoofdkantoor of een plek om onderweg te kunnen werken en ontmoeten? Door onze landelijke dekking met nu al 10 FlexOffiZ-vestigingen in Nederland is er altijd wel een FlexOffiZ-vestiging bij jou in de buurt.

Ons team

Eveline van Daal

Contact via 06-28249872, 020-5720152 of eveline.vandaal@flexoffiz.nl

Lizetta van Coevorden

Contact via 06-29572759, 020-5720153 of lizetta.vancoevorden@flexoffiz.nl

Huib Boissevain

Het FlexOffiZ Team

Eveline van Daal en Lizetta van Coevorden zijn samen eindverantwoordelijke voor FlexOffiZ Nederland B.V. Beide inmiddels alweer (minimaal) 10 jaar werkzaam in de vastgoed sector. Samen zorgen zij ervoor dat bij elke deal 3 partijen gelukkig worden: De Huurder, de pandeigenaar en zij zelf. Dagelijks creëren zij deze “win-win-win” situatie waar ze erg blij van worden.

FlexOffiZ is een laagdrempelig, transparant, plug and play, simpel kantoorconcept die vooral de pandeigenaar ontzorgt bij de verhuur. Daarmee probeert FlexOffiZ een zo hoog mogelijk rendement te genereren op flexibele basis.

Huib Boissevain is oprichter en Algemeen Directeur van FlexOffiZ Nederland B.V. In 2012 is FlexOffiZ opgericht en nog steeds dochteronderneming van de grote vastgoed belegger Annexum.

Plan een bezichtiging

Laat het ons weten wanneer je een beschikbare kantoorruimte wilt komen bekijken. Samen bekijken wij dan de ruimte, de faciliteiten en de omgeving van jouw toekomstige kantoor,