FlexOffiZ Amersfoort

Ons kantoorpand in Amersfoort ligt naast de A1 en is hierdoor goed bereikbaar vanuit het hele land. Tevens huisvest in deze vestiging een bedrijfsrestaurant en wordt je elke werkdag vriendelijk ontvangen door de receptioniste. Het is een ideale locatie voor iemand die centraal in Nederland wil werken en veel gebruik maakt van de auto.

Bel ons direct!

Bel: 020 572 0135
E-mail: info@flexoffiz.nl

FlexOffiZ Amersfoort Databankweg:

Kantoorruimten

De afgesloten kantoorunits zijn in verschillende groottes ingedeeld en elke kantoorunit biedt plaats aan één bedrijf. Je deelt dus geen kantoorruimte met andere bedrijven. Je kan de kantoorruimte binnen een week betrekken en je overeenkomst is per maand opzegbaar waardoor je nergens aan vast zit.

Direct contact:

Lizetta van Coevorden

Lizetta van Coevorden

Bel: 020 572 0153

Mail: lizetta.vancoevorden@flexoffiz.nl

Diverse bedrijvigheid

Bedrijventerrein De Hoef in Amersfoort is een bedrijvenpark waar meer dan 300 bedrijven zijn gevestigd. Ooit nummer 1 in de top 30-lijst van landelijke bedrijvenlocaties en nu hard op weg om te transformeren naar een plek waar ook kan worden gewoond, geleerd en gerecreëerd! Daarnaast zit de IKEA om de hoek.

Werken dichtbij huis

Niets is fijner dan op de fiets naar kantoor te kunnen. Databankweg 20 is omringd door verschillende mooie nieuwbouwwijken. Als startende ondernemer wil je graag van die keukentafel af en een rustige plek waar je zelfstandig kan ondernemen. Indien je kantoorruimte bij ons huurt heb je ook direct contact met andere ondernemers.

Voorzieningen

Als je als ondernemer kantoorruimte huurt bij FlexOffiZ aan de Databankweg 20 dan heb je geluk. Hier heeft iedereen namelijk écht weekend. In het weekend is deze locatie gesloten. Wij zijn open op maandag t/m vrijdag van 07:30 uur tot 22:30 uur. Ook is er een mooi restaurant op de begane grond waar je heerlijke broodjes kan eten tijdens de lunch. Het gebouw heeft een representatieve entree met een receptioniste.

Kom een keer kijken

Het is uiteraard op afspraak mogelijk om jouw toekomstige werkplek te komen bekijken. Klik op de onderstaande button en plan direct een afspraak met ons in.

Adres:

Databankweg 20
3821 AL  Amersfoort

Prijzen

1 werkplek € 320,-

(per maand excl.BTW)

3 werkplekken € 840,-

(per maand excl.BTW)

Complete verdieping

(vanaf 300m² | € 120 /m²/jaar)

Open werkplek € 180,-

(per maand excl.BTW) 

2 werkplekken € 610,-

(per maand excl.BTW)

4 werkplekken € 980,-

(per maand excl.BTW)

Virtueel kantoor € 250,-

(per maand excl.BTW)