FlexOffiZ Amersfoort

Ons kantoorpand in Amersfoort ligt naast de A1 en is hierdoor goed bereikbaar vanuit het hele land. Tevens huisvest in deze vestiging een bedrijfsrestaurant en wordt je elke werkdag vriendelijk ontvangen door de receptioniste. Het is een ideale locatie voor iemand die centraal in Nederland wil werken en veel gebruik maakt van de auto.

Bel ons direct!

Bel: 020 572 0135
E-mail: info@flexoffiz.nl

FlexOffiZ Amersfoort Databankweg:

Kantoorruimten

De afgesloten kantoorunits zijn in verschillende groottes ingedeeld en elke kantoorunit biedt plaats aan één bedrijf. Je deelt dus geen kantoorruimte met andere bedrijven. Je kan de kantoorruimte binnen een week betrekken en je overeenkomst is per maand opzegbaar waardoor je nergens aan vast zit.

Direct contact:

Lizetta van Coevorden

Lizetta van Coevorden

Diverse bedrijvigheid

Bedrijventerrein De Hoef in Amersfoort is een bedrijvenpark waar meer dan 300 bedrijven zijn gevestigd. Ooit nummer 1 in de top 30-lijst van landelijke bedrijvenlocaties en nu hard op weg om te transformeren naar een plek waar ook kan worden gewoond, geleerd en gerecreëerd! Daarnaast zit de IKEA om de hoek.

Werken dichtbij huis

Niets is fijner dan op de fiets naar kantoor te kunnen. Databankweg 20 is omringd door verschillende mooie nieuwbouwwijken. Als startende ondernemer wil je graag van die keukentafel af en een rustige plek waar je zelfstandig kan ondernemen. Indien je kantoorruimte bij ons huurt heb je ook direct contact met andere ondernemers.

Voorzieningen

Er is een vergaderruimte voor gezamenlijk gebruik. Als huurder ben je ook vrij om je ruimte in te richten zoals jij dat wilt. Je bent tenslotte meer uren aan het werk dan dat je thuis bent. Dus essentieel is dat het een fijne werkruimte is. Wil je liever dat wij dat doen dan kan je het meubilair ook bij ons huren voor slechts een paar tientjes per maand. Verder regelen wij de WIFI en is de prijs inclusief servicekosten. Als ondernemer wil je geen lange verplichtingen aangaan en wij begrijpen dat. Daarom zijn onze contracten maandelijks opzegbaar zodat je nooit lang vast zit als de omstandigheden veranderen.

Kom een keer kijken

Het is uiteraard op afspraak mogelijk om jouw toekomstige werkplek te komen bekijken. Klik op de onderstaande button en plan direct een afspraak met ons in.

Adres:

Databankweg 20
3821 AL  Amersfoort

Prijzen

1 werkplek € 320,-

(per maand excl.BTW)

3 werkplekken € 840,-

(per maand excl.BTW)

Complete verdieping

(vanaf 300m² | € 120 /m²/jaar)

2 werkplekken € 610,-

(per maand excl.BTW)

4 werkplekken € 980,-

(per maand excl.BTW)

Open werkplek € 180,-

(per maand excl.BTW)