FlexOffiZ Amsterdam Sloterdijk

FlexOffiZ Sloterdijk is gevestigd in kantoorgebouw Vida (Kabelweg 57).  Dit is een prachtig kantoorgebouw die beschikt over een receptie, een restaurant en een stijlvol  atrium waar je rustig kan werken en relaxen in de hangmat of je collega uitdaagt voor een potje poolen. Het pand is prima bereikbaar met de auto en met het openbaarvervoer.

Bel ons direct!

Bel: 020 572 0135
E-mail: info@flexoffiz.nl

FlexOffiZ Amsterdam Sloterdijk Kabelweg:

Kantoorruimten

FlexOffiZ is gevestigd op de zesde etage van het Vida gebouw. De kantoorruimten zijn in verschillende groottes ingedeeld en elke afgesloten unit biedt plaats aan één bedrijf. Je deelt dus geen kantoorruimte met andere bedrijven. Het gebouw heeft een representatieve entree met receptie en een inpandig restaurant. Er is voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving.

Direct contact:

Eveline van Daal

Eveline van Daal

Bel: 020 572 0152
of    06 2824 9872
Mail: eveline.vandaal@flexoffiz.nl

Prettige plek om te werken

De algemene ruimtes worden 1x per week schoongemaakt. Je eigen kantoor mag je zelf bijhouden, daarvoor is er een stofzuiger aanwezig. Er kan gebruik worden gemaakt van de pantry die is voorzien van vaatwasser, koelkast, waterkoker en een koffiemachine (uiteraard mag je ook jouw eigen faciliteiten op jouw eigen kantoor zetten). Wij hebben graag dat jij je thuis voelt.

Bereikbaarheid

FlexOffiZ Amsterdam Sloterdijk Kabelweg is gelegen op een zeer goed bereikbare locatie op bedrijventerrein Sloterdijken ligt direct aan A10. Ook met het openbaar vervoer is deze locatie goed bereikbaar. Metrostation Isolatorweg ligt recht tegenover het pand waar de metro elke 8 minuten vertrekt.

Voorzieningen

Als huurder heb je 24/7 toegang tot het gebouw en er zijn parkeerplekken op het terrein zelf. Op de achtste verdieping is er een vergaderruimte waarvan, in overleg, gebruik kan worden gemaakt. Verder is er WIFI dat bij de huurprijs is inbegrepen.

Kom een keer kijken

Het is uiteraard op afspraak mogelijk om jouw toekomstige werkplek te komen bekijken. Klik op de onderstaande button en plan direct een afspraak met ons in. 

Adres:

Kabelweg 57
1014 BA  Amsterdam

Prijzen

1 werkplek € 360,-

(per maand excl.BTW)

3 werkplekken € 900,-

(per maand excl.BTW)

Complete verdieping

(vanaf 350m² | € 185 /m²/jaar)

2 werkplekken € 650,-

(per maand excl.BTW)

4 werkplekken € 1.150,-

(per maand excl.BTW)