FlexOffiZ Amsterdam Sloterdijk

FlexOffiZ Sloterdijk is gevestigd in kantoorgebouw Vida (Kabelweg 57).  Dit is een prachtig kantoorgebouw die beschikt over een receptie, een restaurant en een stijlvol  atrium waar je rustig kan werken en relaxen in de hangmat of je collega uitdaagt voor een potje poolen. Het pand is prima bereikbaar met de auto en met het openbaarvervoer.

Bel ons direct!

Bel: 020 572 0135
E-mail: info@flexoffiz.nl

FlexOffiZ Amsterdam Sloterdijk Kabelweg:

Kantoorruimten

FlexOffiZ is gevestigd op de zesde etage van het Vida gebouw. De kantoorruimten zijn in verschillende groottes ingedeeld en elke afgesloten unit biedt plaats aan één bedrijf. Je deelt dus geen kantoorruimte met andere bedrijven. Het gebouw heeft een representatieve entree met receptie en een inpandig restaurant. Er is voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving.

Direct contact:

Lizetta van Coevorden

Lizetta van Coevorden

Prettige plek om te werken

De algemene ruimtes worden 1x per week schoongemaakt. Je eigen kantoor mag je zelf bijhouden, daarvoor is er een stofzuiger aanwezig. Er kan gebruik worden gemaakt van de pantry die is voorzien van vaatwasser, koelkast, waterkoker en een koffiemachine (uiteraard mag je ook jouw eigen faciliteiten op jouw eigen kantoor zetten). Wij hebben graag dat jij je thuis voelt.

Bereikbaarheid

FlexOffiZ Amsterdam Sloterdijk Kabelweg is gelegen op een zeer goed bereikbare locatie op bedrijventerrein Sloterdijken ligt direct aan A10. Ook met het openbaar vervoer is deze locatie goed bereikbaar. Metrostation Isolatorweg ligt recht tegenover het pand waar de metro elke 8 minuten vertrekt.

Voorzieningen

Er is een vergaderruimte voor gezamenlijk gebruik. Als huurder ben je ook vrij om je ruimte in te richten zoals jij dat wilt. Je bent tenslotte meer uren aan het werk dan dat je thuis bent. Dus essentieel is dat het een fijne werkruimte is. Wil je liever dat wij dat doen dan kan je het meubilair ook bij ons huren voor slechts een paar tientjes per maand. Verder regelen wij de WIFI en is de prijs inclusief servicekosten. Als ondernemer wil je geen lange verplichtingen aangaan en wij begrijpen dat. Daarom zijn onze contracten maandelijks opzegbaar zodat je nooit lang vast zit als de omstandigheden veranderen.

Kom een keer kijken

Het is uiteraard op afspraak mogelijk om jouw toekomstige werkplek te komen bekijken. Klik op de onderstaande button en plan direct een afspraak met ons in. 

Adres:

Kabelweg 57
1014 BA  Amsterdam

Prijzen

1 werkplek € 360,-

(per maand excl.BTW)

3 werkplekken € 900,-

(per maand excl.BTW)

Complete verdieping

(vanaf 350m² | € 185 /m²/jaar)

2 werkplekken € 650,-

(per maand excl.BTW)

4 werkplekken € 1.150,-

(per maand excl.BTW)