FlexOffiZ Amsterdam Sloterdijk II

Ons kantoorpand aan de Naritaweg in Amsterdam ligt op 5 minuten loopafstand van het treinstation Sloterdijk. Deze locatie is dus met het openbaar vervoer perfect te bereiken. Kantoorruimte huren in Amsterdam is zeer in trek bij de ondernemers. Ook met de auto is deze locatie goed bereikbaar vanwege de velen parkeerplekken in en om het station.

Bel ons direct!

Bel: 020 572 0135
E-mail: info@flexoffiz.nl

FlexOffiZ Amsterdam Sloterdijk Naritaweg:

Kantoorruimten

De afgesloten kantoorunits zijn in verschillende groottes ingedeeld en elke kantoorunit biedt plaats aan één bedrijf. Je deelt dus geen kantoorruimte met andere bedrijven. Je kan de kantoorruimte binnen een week betrekken en je overeenkomst is per maand opzegbaar waardoor je nergens aan vast zit. Ook een vergaderruimte is in deze locatie aanwezig.

Direct contact:

Eveline van Daal

Eveline van Daal

Goede infrastructuur

Indien je kantoorruimte huurt aan de Naritaweg 215 heb je alles binnen handbereik. Je bent zo op de snelweg A10, je bent zo bij station Sloterdijk, en er zijn verschillende lunchgelegenheden in en om het Station. Ook zijn er voldoende hotels op loopafstand. Aan jouw buitenlandse klanten is dus ook gedacht. Binnen 10 minuten ben je op Schiphol Airport. Een betere bereikbare locatie is er bijna niet!

Sporten binnen en/of buiten

Op nog geen 5 minuten lopen zit de klimmuur van Amsterdam. Na een dag hard werken is het misschien leuk om even je hoofd te legen en lekker te gaan klimmen. Of je begint de dag met een mooie klim. Indien je liever buiten sport is er ook voetbal en hockey. Voldoende sportiviteit in de buurt. Je hoeft je hier absoluut niet te vervelen.

Voorzieningen

Op de Naritaweg 215 verhuren wij afgesloten kantoren vanaf 20m². Vanaf € 620,- per maand (excl. BTW) heb je al een ALL-IN kantoorruimte. Download onze brochure om de details in te zien. Of maak meteen een afspraak voor een bezichtiging.

Kom een keer kijken

Het is uiteraard op afspraak mogelijk om jouw toekomstige werkplek te komen bekijken. Klik op de onderstaande button en plan direct een afspraak met ons in. 

Adres:

Naritaweg 215
1043 CB  Amsterdam

Prijzen

1 werkplek € 330,-

(per maand excl.BTW)

3 werkplekken € 840,-

(per maand excl.BTW)

Complete verdieping

(vanaf 300m² | € 175 /m²/jaar)

2 werkplekken € 620,-

(per maand excl.BTW)

4 werkplekken € 1.020,-

(per maand excl.BTW)