FlexOffiZ Breda

Ons kantoorpand in Breda is een zichtlocatie aan de Noordelijke Randweg gelegen aan de rand van een woonwijk Doornbos en beschikt over voldoende parkeerplaatsen op het eigen terrein. Het pand is makkelijk bereikbaar. Binnen enkele autominuten van diverse uitvalswegen en een kwartiertje lopen naar het treinstation en de bushalte ligt op 2 minuten lopen.

Bel ons direct!

Bel: 020 572 0135
E-mail: info@flexoffiz.nl

Kantoorruimten

FlexOffiZ Breda is gevestigd in gebouw ‘Robuust’ (1982). Dit is een perfecte locatie om te starten met je eigen bedrijf. Hier kan je namelijk al vanaf 1 werkplek voor een zeer scherpe prijs een afsluitbaar kantoor huren. Bij ons mag je bovendien gratis gebruik maken van de vergaderruimte en zorgen wij dat er Wifi is zodat je direct aan de slag kunt.

Direct contact:

Lizetta van Coevorden

Lizetta van Coevorden

Jouw start in een professionele omgeving

Niets is fijner dan op de fiets naar kantoor te kunnen. Hooilaan 1 ligt aan de rand van woonwijk Doornbos. Ideaal voor de startende ondernemer die nu nog aan de keukentafel zit te werken en klaar is om de stap te zetten naar een professionele werkomgeving. Indien je kantoorruimte bij ons huurt heb je ook direct contact met andere ondernemers.

Prettige plek om te werken

De algemene ruimtes worden 1x per week schoongemaakt. Je eigen kantoor mag je zelf bijhouden, daarvoor is er een stofzuiger aanwezig voor algemeen gebruik. Er kan gebruik worden gemaakt van de pantry die van alle gemakken is voorzien. Wij hebben graag dat jij je thuis voelt.

Voorzieningen

Wij werken met all-inclusive prijzen. Dat wil zeggen dat je kantoor gemeubileerd is met een bureau, bureaustoel en een archiefkast. Je mag gratis gebruik maken van de vergaderruimte en leveren wij de WiFi. Als je als ondernemer kantoorruimte huurt bij FlexOffiZ aan de Hooilaan 1 in Breda dan heb je geluk. Wij zijn zeven dagen in de week open van 07:30 uur tot 22:30 uur.

Kom een keer kijken

Het is uiteraard op afspraak mogelijk om jouw toekomstige werkplek te komen bekijken. Klik op de onderstaande button en plan direct een afspraak met ons in. 

Bereikbaarheid:

Het kantoor is zeer goed bereikbaar nabij uitvalswegen en openbaarvervoer.
Er is voldoende parkeergelegenheid om het gebouw zelf.

Adres:

Hooilaan 1
4816 EM Breda

Brochure FlexOffiZ Den Haag

Prijzen

1 werkplek € 200,-

(per maand excl.BTW)

3 werkplekken € 450,-

(per maand excl.BTW)

Complete verdieping

(vanaf 550m² | € 98 /m²/jaar)

2 werkplekken € 350,-

(per maand excl.BTW)

4 werkplekken € 510,-

(per maand excl.BTW)

Locaties in de regio Breda