FlexOffiZ Breda Takkebijster

FlexOffiZ Takkebijster 57a in Breda gelegen aan de bedrijventerrein Moleneind-Oost direct aan de A16 en nabij de uitvalswegen A27 en goed bereikbaar. De bushalte is nabij gelegen. Het is een mix van kantoren, bedrijven, en bouwmarkt Karwei ligt om de hoek. Kortom alle faciliteiten in de omgeving beschikbaar. Er zit een sportschool en yoga studio’s in de buurt zodat je even lekker tussendoor of na het werk kan gaan sporten. Zo blijf je gezond!

Bel ons direct!

Bel: 020 572 0135
E-mail: info@flexoffiz.nl

FlexOffiZ Breda Takkebijster:

Kantoorruimten

FlexOffiZ Takkebijster 57A, Breda is een perfecte locatie om te starten met je eigen bedrijf. Hier kan je namelijk al vanaf 1 werkplek voor een zeer scherpe prijs een afsluitbaar kantoor huren. Bij ons mag je bovendien gratis gebruik maken van de vergaderruimte en zorgen wij dat er Wmifi is zodat je direct aan de slag kunt. Op de begane grond is mooie loungeruimte, luxe ingericht met bar en zitjes. Huurders kunnen hier een heerlijk (gratis) kopje koffie drinken.

Direct contact:

Lizetta van Coevorden

Lizetta van Coevorden

Van alle gemakken voorzien

FlexOffiZ is gevestigd in een vrijstaand pand met ruime parkeergelegenheid en een eigentijdse moderne uitstraling. Hier is het prettig werken en het gebouw is van alle gemakken voorzien. De kantoorunits zijn afsluitbaar en je deelt je ruimte niet met andere bedrijven. Je kan je kantoor binnen 1 week betrekken.

Prettige plek om te werken

De algemene ruimtes worden 1x per week schoongemaakt. Je eigen kantoor mag je zelf bijhouden, daarvoor is er een stofzuiger aanwezig voor algemeen gebruik. Er kan gebruik worden gemaakt van de pantry die van alle gemakken is voorzien. Wij hebben graag dat jij je thuis voelt.

Voorzieningen

Er is een vergaderruimte voor gezamenlijk gebruik. Als huurder ben je ook vrij om je ruimte in te richten zoals jij dat wilt. Je bent tenslotte meer uren aan het werk dan dat je thuis bent. Dus essentieel is dat het een fijne werkruimte is. Wil je liever dat wij dat doen dan kan je het meubilair ook bij ons huren voor slechts een paar tientjes per maand. Verder regelen wij de WIFI en is de prijs inclusief servicekosten. Als ondernemer wil je geen lange verplichtingen aangaan en wij begrijpen dat. Daarom zijn onze contracten maandelijks opzegbaar zodat je nooit lang vastzit als de omstandigheden veranderen.

Kom een keer kijken

Het is uiteraard op afspraak mogelijk om jouw toekomstige werkplek te komen bekijken. Klik op de onderstaande button en plan direct een afspraak met ons in. 

Bereikbaarheid:

Het kantoor is zeer goed bereikbaar nabij uitvalswegen A16 en A27 en het openbaarvervoer bevindt zich op een paar minuten afstand.

Adres:

Hooilaan 1
4816 EM Breda

FlexOffiZ Breda Takkebijster brochure

Prijzen

1 werkplek € 350,-

(per maand excl.BTW)

3 werkplekken € 550,-

(per maand excl.BTW)

Complete verdieping

(€ 150 /m²/jaar incl. servicekosten
| vanaf 550m²)

2 werkplekken € 450,-

(per maand excl.BTW)

4 werkplekken € 700,-

(per maand excl.BTW)