FlexOffiZ Den Haag

Kantoorruimte Den Haag is gevestigd in de Waldorpstraat op nummer 17. FlexOffiZ biedt je de mogelijkheid om je eigen kantoor te creëren in het bruisende, multifunctionele gebouw The Globe pal naast het station Den Haag Hollands Spoor. Je kunt dus binnen 5 minuten op kantoor zijn.

Bel ons direct!

Bel: 020 572 0135
E-mail: info@flexoffiz.nl

Kantoorruimten

De afgesloten kantoorunits zijn in verschillende groottes ingedeeld en elke kantoorunit biedt plaats aan één bedrijf. Je deelt dus geen kantoorruimte met andere bedrijven. Je kan de kantoorruimte binnen een week betrekken en je overeenkomst is per maand opzegbaar waardoor je nergens aan vast zit. In Den Haag verhuren wij geen gedeelde werkplekken.

Direct contact:

Lizetta van Coevorden

Lizetta van Coevorden

Een ontspannen werkomgeving

Naast professionals die zelfstandige kantoorruimtes per werkplek huren is het gebouw uniek vanwege het ‘avontuurlijke’ winkelcentrum wat er gevestigd is. De Bever winkel in The Globe is de grootste van Nederland en heeft ook het grootste assortiment. Door de ligging van het kantoor kan je tijdens de lunch door Den Haag wandelen tot dat je een restaurant of café tegenkomt die jou aanspreekt.

Sporten en werken makkelijk te combineren

Als je tijdens de lunch een leuke onderbreking nodig hebt kan je bij hun even in hun zwembad duiken of de mooiste indoor ijsklimmuur van Europa beklimmen. Als je de ijsklimmuur bij Bever te koud is kan je altijd bij de klimmuur ernaast oefenen. Als je toch niet van klimmen houd kan je ook altijd bij de sportschool die ook in The Globe gevestigd is knallen. Voor dat je aan je werkdag begint kan je nog even lekker knallen in de sportschool of juist aan het einde van je dag om je stress weg te werken.

Voorzieningen

Er is een vergaderruimte voor gezamenlijk gebruik. Als huurder ben je ook vrij om je ruimte in te richten zoals jij dat wilt. Je bent tenslotte meer uren aan het werk dan dat je thuis bent. Dus essentieel is dat het een fijne werkruimte is. Wil je liever dat wij dat doen dan kan je het meubilair ook bij ons huren voor slechts een paar tientjes per maand. Verder regelen wij de WIFI en is de prijs inclusief servicekosten. Als ondernemer wil je geen lange verplichtingen aangaan en wij begrijpen dat. Daarom zijn onze contracten maandelijks opzegbaar zodat je nooit lang vast zit als de omstandigheden veranderen.

Kom een keer kijken

Het is uiteraard op afspraak mogelijk om jouw toekomstige werkplek te komen bekijken. Klik op de onderstaande button en plan direct een afspraak met ons in. 

Adres:

Waldorpstraat 17
2521 CA  Den Haag

Brochure FlexOffiZ Den Haag

Prijzen

1 werkplek € 300,-

(per maand excl.BTW)

3 werkplekken € 720,-

(per maand excl.BTW)

2 werkplekken € 540,-

(per maand excl.BTW)

4 werkplekken € 950,-

(per maand excl.BTW)