FlexOffiZ Groningen

Altijd al gedroomd van een kantoor met uitzicht op het voetbalveld van FC Groningen? Bij FlexOffiZ kan het! Wij verhuren kantoorruimte in het stadion. Huur je kantoorruimte in Groningen, dan heb je bij FlexOffiZ ook een uitstekende bereikbaarheid. Met de auto en met het openbaarvervoer is deze locatie perfect te bereiken. Voor de deur van jouw kantoorruimte is ook een laden en lossen plek aanwezig. Dus verhuizen is zo gebeurd.

Bel ons direct!

Bel: 020 572 0135
E-mail: info@flexoffiz.nl

FlexOffiZ Groningen Euroborg:

Kantoorruimten

Dit kantoorpand wordt gekenmerkt door een nette en levendige entree. Jouw kantoor bevindt zich op de begane grond. De kantoorruimten zijn in groottes ingedeeld en elke afgesloten unit biedt plaats aan één bedrijf. Je deelt dus geen kantoorruimte met andere ondernemers. Een vergaderruimte (gratis te gebruiken) met uitzicht op het voetbalveld!

Direct contact:

Lizetta van Coevorden

Lizetta van Coevorden

Een unieke veelzijdige locatie

Als we praten over unieke kantoorruimte locaties, dan is dit er zéker een! Een kantoorruimte in het stadion van FC Groningen. Wat wil je nog meer? De Euroborg is een veelzijdig pand met verschillende mogelijkheden. Zelfs een Jumbo en een Casino. Dus hier zal je je zeker niet vervelen. Een ook jouw klanten zullen je makkelijk weten te vinden.

Overige bezienswaardigheden in de Euroborg

Plaza Sportiva Euroborg is een sportcentrum waar je even je hoofd leeg kan maken. Even los op de boxbal of ontspannen tijdens een Yoga les. Ook kan je in de Euroborg naar de bioscoop. Na een lange dag hard werken, nodig je de hele familie uit om gezellig met z’n allen naar Kinepolis te gaan. Even ontspannen.  

Voorzieningen

Er is een vergaderruimte voor gezamenlijk gebruik. Als huurder ben je ook vrij om je ruimte in te richten zoals jij dat wilt. Je bent tenslotte meer uren aan het werk dan dat je thuis bent. Dus essentieel is dat het een fijne werkruimte is. Wil je liever dat wij dat doen dan kan je het meubilair ook bij ons huren voor slechts een paar tientjes per maand. Verder regelen wij de WIFI en is de prijs inclusief servicekosten. Als ondernemer wil je geen lange verplichtingen aangaan en wij begrijpen dat. Daarom zijn onze contracten maandelijks opzegbaar zodat je nooit lang vast zit als de omstandigheden veranderen.

Kom een keer kijken

Het is uiteraard op afspraak mogelijk om jouw toekomstige werkplek te komen bekijken. Klik op de onderstaande button en plan direct een afspraak met ons in. 

Adres:

Boumaboulevard 91-93
9723 ZS  Groningen

Review FlexOffiZ Groningen

★★★★☆

John Lubbing

Eigenaar, Get Visual

Prijzen

1 werkplek € 330,-

(per maand excl.BTW)

3 werkplekken € 840,-

(per maand excl.BTW)

Complete verdieping

(vanaf 50m² | € 125 /m²/jaar)

2 werkplekken € 620,-

(per maand excl.BTW)

4 werkplekken € 1.020,-

(per maand excl.BTW)

Locaties in de regio Groningen