FlexOffiZ Hoofddorp

Ons kantoorpand in Hoofddorp (De Fruittuinen 6) is gevestigd in het centrum van Hoofddorp, met een uitstekende bereikbaarheid per auto en openbaar vervoer. Parkeren kan op het eigen terrein. Het complex “De Appelaer”  ligt op loopafstand van winkelcentrum Vier Meren.

Bel ons direct!

Bel: 020 572 0135
E-mail: info@flexoffiz.nl

FlexOffiZ Hoofddorp De Fruittuinen:

Kantoorruimten

De kantoorruimten zijn in verschillende groottes ingedeeld en elke afgesloten unit biedt plaats aan één bedrijf. Je deelt dus geen kantoorruimte met andere bedrijven. Het gebouw heeft een representatieve entree en een gedeelde pantry.

Direct contact:

Eveline van Daal

Eveline van Daal

Bel: 020 572 0152
of    06 2824 9872
mail: eveline.vandaal@flexoffiz.nl

Prettige plek om te werken

De algemene ruimtes worden 1x per week schoongemaakt. Je eigen kantoor mag je zelf bijhouden, daarvoor is er een stofzuiger aanwezig voor algemeen gebruik. Er kan gebruik worden gemaakt van de pantry die is voorzien van vaatwasser, koelkast, waterkoker en een koffiemachine (uiteraard mag je ook jouw eigen faciliteiten op jouw eigen kantoor zetten). Wij hebben graag dat jij je thuis voelt.

Bereikbaarheid

Het complex “De Appelaer” is gebouwd in 2000 en is gelegen in het gezellige centrum van Hoofddorp. Het kantoor is zeer goed bereikbaar nabij de uitvalswegen naar Amsterdam, Hoofddorp, Schiphol, Heemstede en Haarlem, Leiden en Den Haag zijn zeer goed. Ook de openbaar vervoersverbindingen via de snelbus R-Net en het station zijn op loopafstand.

Voorzieningen

Als huurder heb je 24/7 toegang tot het gebouw en er zijn tegen betaling parkeerplekken op het terrein. Er is een vergaderruimte voor gezamenlijk gebruik. De kantoren worden gemeubileerd opgeleverd (bureau, bureaustoel en een kast) en de prijs is inclusief WIFI en servicekosten.  Als ondernemer wil je geen lange verplichtingen aangaan en wij begrijpen dat. Daarom zijn onze contracten maandelijks opzegbaar zodat je nooit lang vastzit.

Kom een keer kijken

Het is uiteraard mogelijk om jouw toekomstige kantoorruimte in Hoofddorp te bezichtigen. Klik op de onderstaande button en plan direct een afspraak met ons in.

Adres:

De Fruittuinen 6
2132 NZ Hoofddorp

Prijzen

1 werkplek € 300,-

(per maand excl.BTW)

3 werkplekken € 790,-

(per maand excl.BTW)

2 werkplekken € 560,-

(per maand excl.BTW)

4 werkplekken € 900,-

(per maand excl.BTW)