FlexOffiZ Leiden

FlexOffiZ Leiden is speciaal voor bedrijven die werkzaam zijn in de zorg- en welzijnssector. Deze locatie maakt namelijk onderdeel uit van een Zorgcomplex waar ook een apotheek, een tandarts- en een huisartspraktijk en diverse therapeuten gevestigd zijn. Op de 3everdieping (232 m2) hebben wij diverse mogelijkheden voor een eigen praktijk- en/of kantoorruimte.

Bel ons direct!

Bel: 020 572 0135
E-mail: info@flexoffiz.nl

FlexOffiZ Leiden:

Kantoorruimten

Het gebouw (1986) ligt op een zichtlocatie vanaf de doorgaande weg en op steenworpafstand van het centrum. In de directe omgeving zijn het NS station Lammenschans en diverse uitvalswegen voor het openbaar vervoer op loopafstand. Hier kan je al vanaf € 300,- een afsluitbaar kantoor of praktijkruimte huren. Bij ons mag je bovendien gratis gebruik maken van een vergaderruimte. Wij zorgen voor een goede Wifi verbinding zodat je direct aan de slag kan.

Direct contact:

Eveline van Daal

Eveline van Daal

Jouw start in een professionele omgeving

Niets is fijner dan op de fiets naar kantoor kunnen. Lammenschans 15C is gelegen aan de rand van woonwijk Tuinstadwijk. Ideaal voor de startende ondernemer die nu nog vanaf huis werkt en klaar is voor de volgende stap. Indien je kantoorruimte bij ons huurt heb je ook direct contact met andere ondernemers.

Prettige plek om te werken

De algemene ruimtes worden schoon gemaakt. Je eigen kantoor/praktijkruimte mag je zelf bijhouden, daarvoor is er een stofzuiger aanwezig voor algemeen gebruik. Er kan gebruik worden gemaakt van de pantry die van alle gemakken is voorzien. Wij hebben graag dat jij je thuis voelt.

Voorzieningen

Wij werken met all-inclusive prijzen. Dat wil zeggen dat je kantoor gemeubileerd is met een bureau, bureaustoel en een archiefkast. Je mag gratis gebruik maken van de vergaderruimte en wij leveren de WiFi. Als je als ondernemer kantoorruimte huurt bij FlexOffiZ aan de Lammenschansweg15C in Leiden dan heb je 24/7 toegang tot jouw kantoor.

Kom een keer kijken

Het is uiteraard op afspraak mogelijk om jouw toekomstige werkplek te komen bekijken. Klik op de onderstaande button en plan direct een afspraak met ons in. 

Bereikbaarheid:

Het kantoor is zeer goed bereikbaar nabij uitvalswegen en openbaar vervoer. Er is voldoende parkeergelegenheid om het gebouw zelf en er is een parkeerterrein speciaal voor huurders.  

Adres:

Lammenschans 15c
2313 DH. Leiden

FlexOffiZ Leiden brochure

Prijzen

1 werkplek € 300,-

(per maand excl.BTW)

3 werkplekken € 720,-

(per maand excl.BTW)

2 werkplekken € 550,-

(per maand excl.BTW)

4 werkplekken € 800,-

(per maand excl.BTW)