FlexOffiZ Maastricht

FlexOffiZ Maastricht vind je in het landelijk bekende MECC gebouw. Hier heb je een representatieve werkplek pal naast de A2. Ook met het openbaarvervoer ben je zo op het station. Op loopafstand ligt de bruisende Maastrichtse wijk Randwyck met haar hippe restaurants, bars en leuke winkeltjes.

Bel ons direct!

Bel: 020 572 0135
E-mail: info@flexoffiz.nl

FlexOffiZ Maastricht MECC:

Kantoorruimten

De kantoorruimten zijn in verschillende groottes ingedeeld en elke afgesloten unit biedt plaats aan één bedrijf. Je deelt dus geen kantoorruimte met andere bedrijven. Het gebouw heeft een representatieve entree en er is een lunchruimte op het terrein.

Direct contact:

Lizetta van Coevorden

Lizetta van Coevorden

Prettige plek om te werken

De algemene ruimtes worden 1x per week schoongemaakt. Je eigen kantoor mag je zelf bijhouden, daarvoor is er een stofzuiger aanwezig voor algemeen gebruik. Er kan gebruik worden gemaakt van de pantry die is voorzien van vaatwasser, koelkast, waterkoker en een koffiemachine (uiteraard mag je ook jouw eigen faciliteiten op jouw eigen kantoor zetten). Wij hebben graag dat jij je thuis voelt.

Voorzieningen

Er is een vergaderruimte voor gezamenlijk gebruik. Als huurder ben je ook vrij om je ruimte in te richten zoals jij dat wilt. Je bent tenslotte meer uren aan het werk dan dat je thuis bent. Dus essentieel is dat het een fijne werkruimte is. Wil je liever dat wij dat doen dan kan je het meubilair ook bij ons huren voor slechts een paar tientjes per maand. Verder regelen wij de WIFI en is de prijs inclusief servicekosten. Als ondernemer wil je geen lange verplichtingen aangaan en wij begrijpen dat. Daarom zijn onze contracten maandelijks opzegbaar zodat je nooit lang vast zit als de omstandigheden veranderen.

Bereikbaarheid

FlexOffiZ Maastricht is gelegen op een zeer goed bereikbare locatie. Je zit zo op de A2 en de N278. Het station Maastricht Randwyck is 4 minuten lopen. Parkeren kan tegen betaling op het eigen terrein.

Kom een keer kijken

Het is uiteraard op afspraak mogelijk om jouw toekomstige werkplek te komen bekijken. Klik op de onderstaande button en plan direct een afspraak met ons in. 

Adres:

Gaetano Martinolaan 75-95
6229 GS  Maastricht

Prijzen

1 werkplek € 250,-

(per maand excl.BTW)

3 werkplekken € 600,-

(per maand excl.BTW)

Complete verdieping

(vanaf 300m² | € 95 /m²/jaar)

2 werkplekken € 450,-

(per maand excl.BTW)

4 werkplekken € 700,-

(per maand excl.BTW)

Locaties in de regio Maastricht