FlexOffiZ Naarden

Midden in ’t Gooi aan de A1. Precies tussen Amsterdam, Amersfoort, Almere en Utrecht ligt industriepark Gooimeer Noord waar de FlexOffiZ kantoorruimte Naarden gevestigd is. Het is een ideale locatie voor iemand die vanuit het midden van het land wil werken. De vestiging ligt op slechts 1 minuut rijden vanaf de A1 en 5 minuten van het sfeervolle oude Naarden Vesting.

Bel ons direct!

Bel: 020 572 0135
E-mail: info@flexoffiz.nl

FlexOffiZ Naarden Gooimeer:

Kantoorruimten

De kantoorruimten zijn in groottes ingedeeld en elke afgesloten unit biedt plaats aan één bedrijf. Je deelt dus geen kantoorruimte in Naarden met andere bedrijven. Het gebouw heeft een representatieve entree en een gedeelde lunchruimte.

Direct contact:

Lizetta van Coevorden

Lizetta van Coevorden

Bel: 020 572 0153

Mail: lizetta.vancoevorden@flexoffiz.nl

Mooie omgeving om te lunchen

Op 500 meter ligt een NH Hotel waar de lunch uiteraard genuttigd kan worden. Heb je meer tijd, dan is Ponterhouse in de jachthaven van Naarden een echte aanrader. Natuurlijk heeft Naarden Vesting ook verschillende mooie lunch mogelijkheden.

De Jachthaven Naarden

Als je kantoorruimte huurt op Gooimeer 8 in Naarden, loop dan even in de middag naar de Jachthaven. Dit is echt een beleving voor de bootliefhebber. Overnachten op een zeilboot, een zeilboot huren, heerlijk lunchen of dineren. Het is hier allemaal mogelijk.

Voorzieningen

Huur je kantoorruimte bij FlexOffiZ Naarden, dan beschik je over een mooi gemeubileerd kantoor op de eerste verdieping. Wij bieden een keuken en een lunchruimte voor gezamenlijk gebruik. Vanaf € 330,- per maand exclusief BTW. Het pand is 24/7 toegankelijk voor jouw als huurder. Download onze brochure om de overige details in te zien. Of maak meteen een afspraak voor een bezichtiging.

Kom een keer kijken

Het is uiteraard op afspraak mogelijk om jouw toekomstige werkplek te komen bekijken. Klik op de onderstaande button en plan direct een afspraak met ons in. 

Adres:

Gooimeer 8
1411 DD  Naarden

Review FlexOffiZ Naarden

Mooie en betaalbare werkplek. Vlak langs de A1 is het kantoor zeer goed bereikbaar. De achterkant van kantoor grenst aan een bos met golf terrein voor aangename wandelingen tijdens lunchtijd. Nooit noemenswaardige problemen of ongemakken gehad. We blijven voorlopig hier!

★★★★★

Mark Keijzers

Owner, Marcus Healthcare BV

Prijzen

1 werkplek € 330,-

(per maand excl.BTW)

3 werkplekken € 700,-

(per maand excl.BTW)

2 werkplekken € 500,-

(per maand excl.BTW)

4 werkplekken € 880,-

(per maand excl.BTW)