FlexOffiZ Rijswijk

FlexOffiZ Rijswijk is gevestigd op bedrijfscampus ‘Seven Cities’. De campus bestaat uit 7 kantoorgebouwen en beschikt over een eigen eetcafé waar je een heerlijke cappuccino drinkt en is ook een kinderopvang op de campus. De bereikbaarheid is prima zowel met de auto als met het openbaarvervoer. Er is voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving.

Bel ons direct!

Bel: 020 572 0135
E-mail: info@flexoffiz.nl

FlexOffiZ Rijswijk Lange Kleiweg:

Kantoorruimten

FlexOffiZ Rijswijk is een klein businesscenter met een intiem karakter. De kantoorruimten zijn allemaal even groot en met name geschikt voor 2 tot 3 personen. Je kantoor is afsluitbaar, je deelt dus geen kantoorruimte met andere bedrijven. Het gebouw heeft een representatieve entrée.

Direct contact:

Lizetta van Coevorden

Lizetta van Coevorden

Bel: 020 572 0153

Mail: lizetta.vancoevorden@flexoffiz.nl

Prettige plek om te werken

De algemene ruimtes worden 1x per week schoongemaakt. Je eigen kantoor mag je zelf bijhouden, daarvoor is er een stofzuiger aanwezig voor algemeen gebruik. Er kan gebruik worden gemaakt van de pantry die is voorzien van vaatwasser, koelkast, waterkoker en een koffiemachine (uiteraard mag je ook jouw eigen faciliteiten op jouw eigen kantoor zetten). Wij hebben graag dat jij je thuis voelt.

Bereikbaarheid

Het pand is perfect bereikbaar per auto en met het openbaar vervoer. Station Rijswijk zit op 5 minuten loopafstand. Met de auto zit je zo op de A4 en de A13.

Voorzieningen

Als huurder heb je 24/7 toegang tot het gebouw en er zijn betaalde parkeerplekken op het terrein (op basis van beschikbaarheid). Er is een vergaderruimte voor gezamenlijk gebruik. De kantoren worden gemeubileerd opgeleverd (bureau, bureaustoel en een kast) en de prijs is inclusief WIFI en servicekosten. Als ondernemer wil je geen lange verplichtingen aangaan en wij begrijpen dat. Daarom zijn onze contracten maandelijks opzegbaar zodat je nooit lang vastzit als de omstandigheden veranderen.

Kom een keer kijken

Het is uiteraard op afspraak mogelijk om jouw toekomstige werkplek te komen bekijken. Klik op de onderstaande button en plan direct een afspraak met ons in. 

Adres:

Lange Kleiweg 52
2288 GK  Rijswijk

Brochure FlexOffiZ Den Haag

Prijzen

1 werkplek € 330,-

(per maand excl.BTW)

2 werkplekken € 500,-

(per maand excl.BTW)