FlexOffiZ Schiphol-Rijk

FlexOffiZ Schiphol-Rijk is gevestigd op een bedrijventerrein dat een internationale uitstraling heeft en nabij diverse uitvalswegen onder de rook van Amsterdam.

Bel ons direct!

Bel: 020 572 0135
E-mail: info@flexoffiz.nl

FlexOffiZ Schiphol-Rijk:

Kantoorruimten

FlexOffiZ Schiphol-Rijk is een perfecte locatie om te starten met je eigen bedrijf. Hier kan je namelijk al vanaf 1 werkplek voor een zeer scherpe prijs een afsluitbaar kantoor huren. Bij ons mag je bovendien gratis gebruik maken van de vergaderruimte en zorgen wij dat er Wifi is zodat je direct aan de slag kunt.

Direct contact:

Lizetta van Coevorden

Lizetta van Coevorden

Van alle gemakken voorzien

FlexOffiZ is gevestigd in een vrijstaand pand met ruime parkeergelegenheid en een eigentijdse moderne uitstraling. Hier is het prettig werken en het gebouw is van alle gemakken voorzien. De kantoorunits zijn afsluitbaar en je deelt je ruimte niet met andere bedrijven. Je kan je kantoor binnen 1 week betrekken en als huurder heb je hier echt weekend want het gebouw is open van maandag tot en met vrijdag. Wil je toch werken in weekend? Dan kan dat uiteraard ook geregeld worden tegen betaling.

Prettige plek om te werken

De algemene ruimtes worden 1x per week schoongemaakt. Je eigen kantoor mag je zelf bijhouden, daarvoor is er een stofzuiger aanwezig voor algemeen gebruik. Er kan gebruik worden gemaakt van de pantry die van alle gemakken is voorzien. Wij hebben graag dat jij je thuis voelt.

Voorzieningen

Er is een vergaderruimte voor gezamenlijk gebruik. De kantoren worden gemeubileerd opgeleverd (bureau, bureaustoel en een kast) en de prijs is inclusief WIFI en servicekosten. Als ondernemer wil je geen lange verplichtingen aangaan en wij begrijpen dat. Daarom zijn onze contracten maandelijks opzegbaar zodat je nooit lang vast zit als de omstandigheden veranderen.

Kom een keer kijken

Het is uiteraard op afspraak mogelijk om jouw toekomstige werkplek te komen bekijken. Klik op de onderstaande button en plan direct een afspraak met ons in. 

Bereikbaarheid:

Het kantoor is zeer goed bereikbaar nabij uitvalswegen en openbaarvervoer.
Er is voldoende parkeergelegenheid om het gebouw zelf.

Adres:

Koolhovenlaan 1
1119 NB Schiphol-Rijk

Brochure FlexOffiZ Schiphol-Rijk

Prijzen

1 werkplek € 350,-

(per maand excl.BTW)

3 werkplekken € 580,-

(per maand excl.BTW)

2 werkplekken € 450,-

(per maand excl.BTW)

4 werkplekken € 690,-

(per maand excl.BTW)