FlexOffiZ Velp

FlexOffiZ Velp is gevestigd in gebouw ‘Reigerstaete’ gelegen aan de Reigerstraat 30 in Velp, direct nabij de uitvalswegen A12, N325 en A348 en goed bereikbaar per openbaar vervoer. In dit gebouw is o.a. Bergman Clinics gevestigd en andere bedrijven die in deze branche werkzaam zijn. Dicht bij Ziekenhuis Velp is dit een gewilde vestigingsplaats. Daarom zoekt FlexOffiZ voor deze locatie zorgondernemers die in dit flexibele zorgcentrum willen huren. Tegenover het kantoorgebouw is een winkelcentrum met een supermarkt en diverse winkels. Op loopafstand ligt Golden Tulip Hotel Arnhem Velp en ben je zo in het gezellige centrum van Velp met gezellige restaurants en winkels.

Bel ons direct!

Bel: 020 572 0135
E-mail: info@flexoffiz.nl

FlexOffiZ Velp

Kantoorruimten

FlexOffiZ Reigerstraat 30, Velp is een perfecte locatie om te starten met je eigen (zorg/welzijn) bedrijf. Hier kan je namelijk voor een zeer scherpe prijs een afsluitbaar kantoor of praktijkruimte huren. Bij ons mag je bovendien gratis gebruik maken van alle faciliteiten en zorgen wij dat er Wifi is zodat je direct aan de slag kunt.

Direct contact:

Lizetta van Coevorden

Lizetta van Coevorden

Van alle gemakken voorzien

FlexOffiZ is gevestigd in een vrijstaand pand met ruime parkeergelegenheid en een eigentijdse moderne uitstraling. Hier is het prettig werken en het gebouw is van alle gemakken voorzien. De kantoorunits zijn afsluitbaar en je deelt je ruimte niet met andere bedrijven. Je kan je kantoor meestal binnen 1 week betrekken.

Prettige plek om te werken

De algemene ruimtes worden 1x per week schoongemaakt. Je eigen kantoor mag je zelf bijhouden, daarvoor is er een stofzuiger aanwezig voor algemeen gebruik. Er kan gebruik worden gemaakt van de pantry die van alle gemakken is voorzien. Wij hebben graag dat jij je thuis voelt.

Voorzieningen

Er is een vergaderruimte voor gezamenlijk gebruik. Als huurder ben je ook vrij om je ruimte in te richten zoals jij dat wilt. Je bent tenslotte meer uren aan het werk dan dat je thuis bent. Dus essentieel is dat het een fijne werkruimte is. Wil je liever dat wij dat doen dan kan je het meubilair ook bij ons huren voor slechts een paar tientjes per maand. Verder regelen wij de WIFI en is de prijs inclusief servicekosten. Als ondernemer wil je geen lange verplichtingen aangaan en wij begrijpen dat. Daarom zijn onze contracten maandelijks opzegbaar zodat je nooit lang vast zit als de omstandigheden veranderen.

Kom een keer kijken

Het is uiteraard op afspraak mogelijk om jouw toekomstige werkplek te komen bekijken. Klik op de onderstaande button en plan direct een afspraak met ons in.

Bereikbaarheid:

Het kantoor is zeer goed bereikbaar nabij het Velperbroek-circuit richting uitvalswegen A12, A348 en N325. Het openbaar vervoer bevindt zich op een paar minuten afstand.

Adres:

Reigerstraat 30
6883 ES  Velp

Brochure Velp

Prijzen

Kantoor voor één

1 werkplek € 350,-

(per maand excl.BTW)

3 werkplekken € 525,-

(per maand excl.BTW)

Complete verdieping

(op aanvraag)

2 werkplekken € 450,-

(per maand excl.BTW)

4 werkplekken € 650,-

(per maand excl.BTW)