FlexOffiZ Zwolle

FlexOffiZ Zwolle (Rijnlaan 25) is gevestigd in de wijk Aa-Landen, dichtbij de A28 en tegenover het gelijknamige winkelcentrum waar je gezellig kunt lunchen en je boodschappen kan doen. Heb je even genoeg van alle hectiek? Er is een Yogastudio in het pand. Verder is er voldoende parkeergelegenheid en er stopt een bus voor de deur die je in tien minuten naar treinstation Zwolle brengt.

Bel ons direct!

Bel: 020 572 0135
E-mail: info@flexoffiz.nl

FlexOffiZ Zwolle Rijnlaan:

Kantoorruimten

FlexOffiZ Zwolle is gevestigd in een gebouw uit de jaren 80. Laat je door het uiterlijk niet misleiden want daardoor zijn alle kantoren heerlijk ruim. Het gebouw is van alle gemakken voorzien. De kantoorruimten zijn in verschillende groottes ingedeeld en elke afgesloten unit biedt plaats aan één bedrijf. Je deelt dus geen kantoorruimte met andere bedrijven. Het gebouw heeft een representatieve entree en een gedeelde pantry.

Direct contact:

Eveline van Daal

Eveline van Daal

Prettige plek om te werken

De algemene ruimtes worden 1x per week schoongemaakt. Je eigen kantoor mag je zelf bijhouden, daarvoor is er een stofzuiger aanwezig voor algemeen gebruik. Er kan gebruik worden gemaakt van de pantry die is voorzien van vaatwasser, koelkast, waterkoker en een koffiemachine (uiteraard mag je ook jouw eigen faciliteiten op jouw eigen kantoor zetten). Wij hebben graag dat jij je thuis voelt.

Bereikbaarheid

Het kantoor is zeer goed bereikbaar nabij uitvalswegen en openbaarvervoer en tegenover winkelcentrum Aa-Landen. Er is voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving. Met de auto zit je zo op de A28 en de bus stopt voor de deur.

Voorzieningen

Als huurder heb je 24/7 toegang tot het gebouw en er zijn parkeerplekken op het terrein zelf. Op de eerste verdieping is er een vergaderruimte waarvan, in overleg, gebruik kan worden gemaakt. Verder is er WIFI dat bij de huurprijs is inbegrepen.

Kom een keer kijken

Het is uiteraard op afspraak mogelijk om jouw toekomstige werkplek te komen bekijken. Klik op de onderstaande button en plan direct een afspraak met ons in. 

Adres:

Rijnlaan 25
8032 JZ  Zwolle

Prijzen

1 werkplek € 300,-

(per maand excl.BTW)

3 werkplekken € 600,-

(per maand excl.BTW)

2 werkplekken € 450,-

(per maand excl.BTW)

4 werkplekken € 700,-

(per maand excl.BTW)

Locaties in de regio Zwolle