Verhuren

Heb je leegstand in jouw kantoorpand? Wens je jouw kantoorruimte te verhuren? FlexOffiZ is dé partij voor het tijdelijk genereren van een positief rendement. Wij komen graag eens kennis maken.

Wij zijn jouw kantoordokter!

Kamp je met leegstand? Wij komen graag langs voor een kennismakingsgesprek. Daarna bekijken we samen wat de beste oplossing is in jouw geval.

Ander bestemmingsplan?

Ben je bezig met het transformeren van jouw pand naar een andere bestemming? Misschien kan FlexOffiZ in de tussentijd rendement genereren waar je mee kan investeren… 

Wij ontzorgen jou bijna volledig!

FlexOffiZ neemt de volgende zaken voor je uit handen en ontzorgt hierbij bijna 100%: verhuur, administratie, facturatie, sales, marketing, relatiebeheer, etc.

Kantoorruimte verhuren

FlexOffiZ zorgt dat de leegstaande kantoorruimte weer gaat renderen door deze te verhuren aan ondernemers die voor korte of langere termijn een compleet ingericht kantoor willen huren.

 

Waarom verhuren via FlexOffiZ?

  • Wij ontzorgen jou in de volgende zaken: alle commerciële-, financiële- en administratieve taken nemen wij uit handen.
  • Wij zijn transparant en duidelijk in ons aanbod en onze communicatie.
  • Wij zijn flexibel opzegbaar: we gaan een management overeenkomst aan van minimaal 6 maanden en daarna hanteren we een opzegtermijn van 3 maanden met jou als eigenaar. Dus zodra je toch de gehele vloer wenst te verhuren aan 1 grote partij dan kan dat snel.
  • Bij succes zullen wij overwegen om vaste huurder te worden van de eigenaar.
  • Bij succes kan jij er ook voor kiezen om de huurders na 1 jaar samenwerken zelf over te nemen.
  • Wij hebben een groot netwerk in de ZZP en MKB wereld, en weten precies waar de wensen liggen.
  • Per kwartaal ontvang je als eigenaar een rapport over de stand van zaken, niet alleen de huurinkomsten maar ook algemene informatie over aantal leads, klachten huurders, debiteuren, etc.

Ons team

Eveline van Daal

Contact via 06-28249872, 020-5720152 of eveline.vandaal@flexoffiz.nl

Lizetta van Coevorden

Contact via 06-29572759, 020-5720153 of lizetta.vancoevorden@flexoffiz.nl

Huib Boissevain

Het FlexOffiZ Team

Eveline van Daal en Lizetta van Coevorden zijn samen eindverantwoordelijke voor FlexOffiZ Nederland B.V. Beide inmiddels alweer (minimaal) 10 jaar werkzaam in de vastgoed sector. Samen zorgen zij ervoor dat bij elke deal 3 partijen gelukkig worden: De Huurder, de pandeigenaar en zij zelf. Dagelijks creëren zij deze “win-win-win” situatie waar ze erg blij van worden.

FlexOffiZ is een laagdrempelig, transparant, plug and play, simpel kantoorconcept die vooral de pandeigenaar ontzorgt bij de verhuur. Daarmee probeert FlexOffiZ een zo hoog mogelijk rendement te genereren op flexibele basis.

Huib Boissevain is oprichter en Algemeen Directeur van FlexOffiZ Nederland B.V. In 2012 is FlexOffiZ opgericht en nog steeds dochteronderneming van de grote vastgoed belegger Annexum.